Sztárok

Matthew McConaughey csillagot kapott – galéria

Bevéste magát Hollywood legendás színészei közé Matthew McConaughey, akinek csillagát hétfőn avatták fel a világ leghíresebb utcájának számító Hírességek Sétányán. A színész családja és barátai körében ünnepelt.

Három gyönyörű gyermeke, Levi, Vida, Livingston és felesége, Camila Alves társaságában vette át csillagát hétfőn az Oscar-díjas színész, ami nemcsak azért volt különleges alkalom, mert felkerült a halhatatlan sztárok közé, hanem mert a McConaughey családot így együtt leginkább csak tengerparti lesifotókon látni.

Az ünnepélyes átadáson családja mellett barátai is részt vettek, köztük Anne Hathaway, Jessica Chastain és Mackenzie Foy, akikkel legújabb filmjében, a Csillagok között című moziban forgatott együtt. A 45 éves McConaughey olyan sztárok mellett kapott helyet, mint Louis Armstrong, Kate Winslet, Cate Blanchett, Antonio Banderas, Frank Sinatra vagy épp Kirk Douglas.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top