Sztárok

Szabó Zsófi: még van hova fejlődnöm

Szabó Zsófi nagyot vállalt, mikor színésznőből egyszer csak műsorvezető lett. A hírességet az X-Faktor fináléja előtt értük utol, hogy érdeklődjünk jövőbeli terveiről és arról, hogyan értékeli saját After-X-es szereplését.

Nehéz és izgalmakban gazdag év van Szabó Zsófi mögött. A Jóban Rosszban egykori színésznője először otthagyta a sorozatot, majd az RTL-hez igazolt, hogy az After-X-ben kipróbálja magát műsorvezetőként. Most, hogy hétvégén véget ér a tehetségkutató, megkérdeztük Zsófit, hogyan élte meg az új szerepét. “Az egész műsor alatt vegyesek voltak az érzéseim. Nagyon sok negatív kritikát kaptam, de végül ezeket sikerült a javamra fordítanom, inkább felszívtam magam rajtuk, és erőt merítettem belőlük. Ráadásul hasonlóan sok kedvességet és elismerést is kaptam, ezek pedig sokkal többet jelentenek nekem, mint a kommentelők beszólásai” – mesélt őszintén a Nők Lapja Cafénak az After-X műsorvezetője.

A RTL Klub új munkatársa számára nem volt ismeretlen terep, hogy bizonyítani kell azért, hogy elfogadják. “Ma már az van a nevem mellett, hogy színésznő/műsorvezető, de még anno a színésznőért is keményen meg kellett küzdenem” – mondta, majd hozzátette, most inkább a műsorvezetésre szeretne koncentrálni.

“Még van hova fejlődnöm, figyelem a nagyokat, tanulok tőlük. De nagyon jól éreztem magam az AFter-X-ben és úgy gondolom, ha az ember valamiben jól érzi magát, az nem lehet nagyon rossz” – jelentette ki a tőle megszokott vidámsággal Zsófi.

Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top