Sztárok

Szabó Zsófi kimaradt az After X-ből

Legalábbis a műsor végén látható névsor szerint. A szombat éjszakai adás végén meglepő dologra lettünk figyelmesek: a stáblistán a "Műsorvezető" fül alatt nem Szabó Zsófi neve szerepelt, hanem Istenes Bencéé.

Pedig Istenes idén “csak” az élő show-kat viszi (na, meg persze a ValóVilág7-et), a tehetségkutató háttérműsorának vezetését újdonsült kolléganőjére, Szabó Zsófira bízta a csatorna. A TV2-től az RTL-hez átigazolt színésznőt-műsorvezetőt rengeteg kritika érte az elmúlt hetekben, hol műsorvezetői kvalitásait firtatták, hol pedig azt írták: a csatorna munkatársai nem kedvelik a személyét. Szombaton persze mi is követtük az After X-et, innen tudjuk, hogy nem Zsófi neve szerepel a stáblistán, hanem Istenes Bencéé – sejtéseink szerint arról lehet szó, hogy az illetékesek – a műsorral kapcsolatos teendőik közepette – megfeledkeztek a “Műsorvezető” fülről, s nem frissítették. Ahogy a honlapot sem. Felkerestük az RTL II-n futó műsor hivatalos oldalát, a műsorvezetők alatt Istenes Bence, Csobot Adél és a szintén egykori x-faktoros Lőkös Kinga nevére bukkantunk (ő a Spirit nevű formációban versenyzett, a 2012-es szériában).

Nem Szabó Zsófi vezeti az After X-et

Nem ez egyébként az első alkalom, korábban a TV2-höz átigazolt Ördög Nóra neve maradt fent a csatorna sajtóklubján. Az illetékeseket egyébként nem lehet hibáztatni, ugyanis – a tehetségkutatóval és a háttérműsorral járó munkálatok miatt – embert próbáló időszakot élnek, de biztosak vagyunk benne, hogy jövő hétvégén már a dzsungelt megjárt Szabó Zsófi nevét olvashatjuk majd a stáblistán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top