Sztárok

Istenes Bencét méltatta Szabó Zsófi

Harmadik élő adására készül Szabó Zsófi, aki múlt szombaton a 2014-es X-Faktorban, majd a tehetségkutató háttérműsorában, az RTL II-n futó After X-ben debütált műsorvezetőként.

A TV2-től az RTL-hez átigazolt színésznő-műsorvezető a show-t követően számtalan kritikát kapott a legnagyobb közösségi oldalon, illetve a különböző fórumokon, ám ezeket megpróbálja kizárni az életéből és inkább a feladataira koncentrál. “Gőzerővel készülök a szombati adásra, most már sokkal kevésbé stresszelek, ami annak is betudható, hogy az After X – az X-Faktorral ellentétben – egy sokkal kötetlenebb műsor, nincs minden másodperc takkra pontosan kiszámolva” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Szabó Zsófi, aki tisztában van azzal az örök igazsággal, miszerint nem szerethet mindenki mindenkit.

Szerintem nem vagyok nagyképű, ha azt mondom, hogy jobban sikerült a bemutatkozásom műsorvezetőként, mint ahogy azt előtte gondoltam. Tudtam, hogy számolnom kell majd a kritikákkal, és ez így is van rendjén, nem várhatom és nem is várom el azt, hogy mindenki szeresse azt, amit és ahogy csinálok. Szerencsés vagyok, hogy olyan támaszaim voltak a műsor alatt, mint Istenes Bence és a műsor felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László. Utóbbi nem akármilyen szakember, Bence pedig vérprofi, és úgy vált vérprofivá, hogy szinte észre sem vettük, egyszer csak ott volt a legjelentősebb műsorokban. Én korábban nem kísértem figyelemmel a munkásságát, de a közös próbák során megbizonyosodtam arról, hogy emberileg és szakmailag is nagyon rendben van” – mondta Zsófi.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplője hozzátette: annak ellenére, hogy ez még csak a második hete a műsorban, már most hozzánőttek a versenyzők a szívéhez. “Nemcsak szombatonként, de hét közben is többször találkozom velük, bemegyek a próbákra, végigkísérem a folyamatot, és megpróbálok nekik mindenben segíteni – hol »anyáskodom« felettük, hol pedig a barátnőjük/barátjuk vagyok. Így az After X-ben már ismerősként tudunk beszélgetni – biztosan lehet máshogy is csinálni, de szerintem csak így érdemes.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top