Sztárok

Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

Ausztráliai utazás, György első lépése, egy újabb gyermekáldás... eseménydús éven van túl a hercegi pár.
Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

Februárban született az első címlap Katalinról és Györgyről, amikor a sztárok által igen kedvelt Mustique szigetére utazott a Middleton család. A karibi sziget a sztárok paradicsoma, igen kevés luxusvilla található itt, az egyiket bérelte a hercegné családja. Vilmos nem tartott velük a Middleton család egyéb elfoglaltságai miatt. Márciusban aztán a házaspár kettesben utazott el a Maldív-szigetekre.

Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

Szintén februárban viselte először Katalin ezt a csodálatos nyakláncot, ami minden bizonnyal a  legkedvesebb ékszere. A vékony aranyláncon három medál lóg: egy baba formájú, egy szív alakú, melyen egy W betű olvasható, Vilmos hercegre utalva, valamint egy kerek, melyet a kisfiuk, György Sándor Lajos neve díszít. A Merci Maman által egyedileg készített láncot a hercegné a húgától, Pippától kapta ajándékba.

Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

Márciusban újabb családi fotóval örvendeztette meg a briteket a herceg és neje. Sokan felhördültek, hogy túlságosan retusált a kép, mások azonban pont a természetességét vélték látni benne.

Megnézem
Összes kép (1)

Április 7-én utazott első hivatalos útjára Vilmos, Katalin és György herceg. A 19 napos új-zélandi és ausztrál körútjukat megelőzően a sajtó többet foglalkozott a kis herceggel, mint a hercegi pár programjaival. Az utazás során a hercegi pár 51 hivatalos programon vett részt a két országban, ezalatt hat időzónán át mozogtak gyermekükkel együtt, és mindössze két szabadnapjuk volt, az egyik húsvéthétfőn.

Megnézem
Összes kép (1)

Állami bankettek, fogadások, kerti partik, nevezetességek, kórház- és múzeumlátogatások, kereskedelmi szerződések elősegítése, aláírása voltak a programban és sok-sok jótékonysági szervezet, kórház. Katalin két gyermekhospice-szervezethez is ellátogatott. György herceg Ausztráliában vett részt élete első hivatalos eseményén, amikor a szülei egy játszós napra vitték, ahol a trónörökös tíz másik bébivel töltött el egy délutánt.

Megnézem
Összes kép (1)

És persze sor került György első állatkerti sétájára is.

2011, 2012, 2013 és 2014 - a cipő változatlan
2011, 2012, 2013 és 2014 – a cipő változatlan

Májusban újra Katalin öltözködése volt a téma a sajtóban. A hercegné ugyanis immár három éve hordja mindig ugyanazt a cipőt hivatalos eseményeken.

Megnézem
Összes kép (1)

A kis család júniusban tért vissza, amikor egy jótékonysági lovaspóló-mérkőzésen vett részt Vilmos és Harry herceg. A nézők soraiból pedig nem hiányozhatott a kis György sem, aki kúszott-mászott és a labdát is felfedezte magának.

Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

Júliusban Vilmos herceg szelfije robbantott a neten.  A trónörökös Harryvel és egy fiatal műsorvezetővel, Jamal Edwardsszal készített önfotót. Nem öncélú volt a dolog, hisz jó ügy érdekében álltak össze egy csoportképre. Így próbálták buzdítani a szigetországban élő tehetséges fiatalokat, hogy jelentkezzenek a Királynő Fiatal Vezetői! névre keresztelt tehetséggondozó programba.

Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

És még ebben a hónapban megismertük György dajkáját, Mária Teréziát. Július 22-én pedig megünnepeltük György herceg első születésnapját.

Katalin hercegné az orvosnál
Katalin hercegné és férje az orvosnál

Szeptemberben derült ki, hogy Katalin ismét várandós.

Katalin, Vilmos és György elmúlt éve képekben

Szeptemberi humorbomba volt, amikor egy parkolóőr megbüntette György herceget és kísértetét, mert tilosban parkoltak.

Megnézem
Összes kép (1)

Mivel a hercegnét állandó rosszullétek kínozták, így az első nyilvános szereplésére egészen novemberig kellett várni.

Megnézem
Összes kép (1)

Katalin novemberben a Kensington-palotában rendezett jótékonysági díjátadó háziasszonyaként fogadta a vendégeket. Vilmos herceg felesége ekkor már a negyedik hónapban járt. Majd pár nappal később egy régiségboltban vásárolgatott, talán pont karácsonyi ajándékokat…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top