Sztárok

Lilu igazi megszállott

Kiderült, nemcsak Kate Mossért rajong Lilu. A VV7 műsorvezetője elárulta, mi az, amiért képes éjszakába nyúlóan fennmaradni.

Dávid még nagyon kicsi ahhoz, hogy sorozatokat nézzen, de vannak többrészes filmek, amikért együtt rajongunk. Nálunk a családi filmnézést az Így neveld a sárkányodat jelenti, és bevallom, hatalmas Csillagok háborúja-rajongók vagyunk, már alig várjuk, hogy megjelenjen az új rész. Mivel nagy filmesek vagyunk, sokat járunk moziba is, hiszen a kisfiam imádja” – engedett egy kis betekintést nekünk családi életébe Lilu a Telenor MyTv kerekasztal-beszélgetésén, és hozzátette, gyakran megesik vele, hogy éjszakába nyúlóan sorozatokat néz. “Óriási sorozatrajongó vagyok. A Trónok harca hatalmas kedvencem, és a Walking Deadet is imádom, egyben szoktam egész évadokat megnézni. Van, hogy még akkor sem tudom abbahagyni, mikor már tudom, hogy késő van és másnap korán kelek” – tudtuk meg a VV7 műsorvezetőjétől, akinek sorozatmániájában mi is osztozunk.

Lilu elárulta, milyen közös szenvedélye van kisfiával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top