Sztárok

A Dal: ők az újabb döntőbe jutók

A Dal második középdöntőjéből újabb továbbjutókkal bővült a döntősök köre. Vajon ki lesz, aki majd végül Bécsben képviseli Magyarországot?

Wolf Kati – Ne engedj el!

Az elődöntő után ismét nagy sikert aratott Wolf Kati nagyívű dala. A zsűri szerint a dal talán a legjobban építkező előadása. Egyszer már Wolf Kati győztese lehetett az Eurovízió magyarországi versenyének – vajon megismételheti ezt, és lehet, hogy másodszor képvisel majd bennünket dalával a nemzetközi színpadon?

 Passed – Mesmerize

A csapat nemcsak fiatal korával lóg ki a versenyzők közül, hanem különleges hangzásával is. Igaz, most már szeretnék, ha a “cuki” jelző helyett a “menő” illetné meg őket. Sikerült a döntőbe jutniuk, így aztán valóban megilleti őket a cím. És talán a nemzetközi elismerés is megilletheti majd, ha végül a döntőt is megnyerik.

Ív – Fire

A fiatal énekesnő, egyben fiatal anyuka, mostanra országos ismeretségre tett szert, kitörve az underground világából. Harsányi Levente kérdésére elmondta, hogy bár énekelve altatja el gyermekét, de azért nem saját dalát, hanem a Summertime-ot választja ehhez. Talán hamarosan néhány napra másnak kell helyette az altatást átvállalnia, ha a döntőben is tarolni fog.

Gájer Bálint – That’s How It Goes

A közönség a második középdöntőből végül Gájer Bálintot juttatta tovább. A zsűri elismerően nyilatkozott az énekes produkciójáról, de nem voltak biztosak benne, vajon milyen stílus a megfelelő a nemzetközi továbbjutásra. A nézők szerint úgy látszik, a swing igenis nyerő. Lehet, hogy ezzel sikerül majd megnyerni végül a döntőt is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top