Sztárok

A Dal: kiderült, ki a legesélyesebb a győzelemre

Szombaton véget ér az Eurovíziós Dalfesztivál hazai versenye, A Dal. Nyolc előadó izgulhat azért, hogy kijusson a bécsi döntőre, a külföldi újságírók azonban már tudják, kinek kéne képviselnie hazánkat Ausztriában.

Ahogy közeledik A Dal döntője, egyre több a találgatás is, ki állhat majd a nemzetközi zsűri előtt, a magyar előadásokról pedig a külföldi újságíróknak is van véleményük. Steef van Gorkum (az ausztrál ESCDaily munkatársa) úgy gondolja, olyan dalt kell választani, ami kitűnik huszonöt ország versenyzői közül, erre pedig szerinte Csemer Boggie-nak és a Passednek van a legtöbb esélye. Boggie produkciójáról a következőt nyilatkozta: “az este végén az emberek nem fognak huszonöt dalra emlékezni, de az övére igen”. Gorkum úgy véli, amennyiben a Passed nyeri meg A Dalt, titokzatosságukkal és egyéni hangzásukkal esélyük van arra, hogy felfigyeljenek rájuk az Eurovízió többi versenyzője mellett. Juhász Ervin, a külföldi ESCBubble főszerkesztője osztja kollégája véleményét, szerinte a külföldi közönség kedvence a Passed, Boggie és Szabó Ádám.

Szombaton, A Dal döntőjében az említett három versenyző mellett színpadra áll még Wolf Kati, Gájer Bálint, Ív, a Spoon és Mujahid Zoli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top