Sztárok

Demcsák Zsuzsát hatalmas büszkeség érte

Demcsák Zsuzsa keble dagad az anyai büszkeségtől. A TV2 műsorvezetője szerencsére rajongóinak is elárulta, mivel szerzett neki óriási örömet kislánya.

Demcsák Zsuzsa gyermekei imádnak sakkozni. A kicsik már óvodás koruk óta űzik ezt a sportot, és mindketten nagyon sikeresek benne. Olyannyira, hogy Demcsák Zsuzsa fia az elmúlt három évben sorozatban nyert sakkolimpiát, most pedig kislánya ért el első helyezést a Pest megyei országos sakkversenyen. Az örömhírről Demcsák Zsuzsa a Facebook-oldalán számolt be, és nem vagyunk meglepődve, hogy ez az esemény bearanyozza a TV2 műsorvezetőjének hétvégéjét.

Korábban a Mokka háziasszonya a Nők Lapja Cafénak elárulta, ő is rengeteget tanul abból, hogy gyermekei sakkoznak. “Felnőtt fejjel, miattuk tanultam meg sakkozni, otthon ellenem szoktak játszani. A lányomnak még ellenfél vagyok, a fiam viszont már jobban játszik nálam, így tőle én tanulok” – tudtuk meg Demcsák Zsuzsától. A család egyébként nemrég tért haza egy rövid utazásról, síelni voltak pár napig, ahonnan a tévés kisimultan és vidáman üdvözölte rajongóit:

És ma kisütött a nap! ????????????A gyerekekkel együtt imádjuk a hegyeket és a szabadságot! Szép hetet mindenkinek!

Posted by Zsuzsa Demcsák on Wednesday, March 18, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top