Sztárok

VV Zsu szexi fehérneműben mutatta meg magát – fotó

Elkezdtek levetkőzni a VV7 lányai. Pénteken Fanni, most pedig Zsu mutatta meg, hogy mi van a ruhája alatt – írta meg a Blikk.

Bár VV Zsu nem töltött túl sok időt a Való Világ villájában, szereplése annyira emlékezetes volt, hogy a kinti életben egyre több felkérést kap. A VV7 fiatal anyukájának már menedzsere is van, aki fellépéseket és fotózásokat szervez neki. VV Zsu a legfrissebb fotózásán megszabadult ruháitól és csak szexi fehérneműben állt a kamera elé. “Bevallom, hiányzott már a pörgés, hiszen a Való Világban megszoktam, hogy minden pillanatomat figyelik. Szeretem, ha fotóznak, ezért most is otthonosan mozogtam a fényképezőgépek előtt, pláne ilyen szép holmikban”mesélte VV Zsu a Blikknek.

Zsu előtt egy nappal VV Fanniról jelentek meg szexi fotók, melyeken az egykori villalakó meztelenül pózolt. Mint kiderült, Fanni nem pucérkodott a fotózáson, leretusálták róla a bugyit. Ezeknek fényében nagyon várjuk, mit villant majd VV Dóri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top