Sztárok

Katalin hercegné minden mozdulatát árgus szemekkel figyelik

Csak K-Teamnek hívják a hercegné udvartartását. Ők azok, akik a napi teendőkben segítik, szervezik programjait, elkísérik útjaira, válaszolnak a leveleire, felkészítik őt utazásai előtt. Ők azok, akikre a kétgyermekes anyának a jövőben még nagyobb szüksége lesz.

A személyi asszisztens: Natasha Archer

27 éves, és remekül szervezi meg Katalin hercegné életét. Ő az első számú öltöztető, bevásárol, ő veszi meg a pipereholmitól kezdve a harisnyán át a fogkeféig a hétköznapi dolgokat. Natasha tartja a kapcsolatot a stylistokkal, a divatházakkal és a boltokkal is, remek ízléssel válogatja ki a hercegné ruháit, vagy szervez meg egy-egy látogatást valamelyik üzletbe. Katalin, akár a palotában, akár egy boltban vásárol, kap egy mini-divatbemutatót, majd a végső szót ő maga mondja ki.

Megnézem
Összes kép (1)

 

A fodrász: Amanda Cook Tucker

Az 51 éves Mandy felel Katalin hercegné hajkoronájáért, de ő vágja a kis György herceg és Vilmos haját is. Ez az egyik legfontosabb állás, hiszen mindig újabb és újabb frizurákat kell kitalálnia a hosszú hajú hercegnőnek, melynek tartania kell a hosszú utazások alatt, és ellent kell állni az időjárásnak is. Előfordul, hogy naponta három új frizurát kell készíteni, például külföldi utakon. Mandy a legelső volt, aki még a hercegné szüleinél is előbb látta az újszülött György herceget, hiszen a szülés után a családra váró Katalin haját ő fésülte.

Katalin hercegné minden mozdulatát árgus szemekkel figyelik

A személyi titkár: Rebecca Deacon

Becca a hercegné első udvarhölgye, 31 éves, egy lelkész lánya. Korábban segített megszervezni a Diana hercegnő halálának tizedik évfordulójára rendezett szuperkoncertet, ekkor találkoztak. Becca már akkor is Katalin hercegné mellett dolgozott, amikor eljegyezte őt Vilmos herceg. Ő válaszol levelekre, segít megírni Katalin beszédeit, ő kíséri el nyilvános fellépéseire, mindig mellette van, tartja a kabátját, átveszi a virágait, elbeszélget a vendéglátókkal.

Katalin hercegné és Rebecca Deacon
Katalin hercegné és Rebecca Deacon

A személyi titkár: Miguel Head

Katalin másik személyi titkára egy 35 éves portugál, aki egyben Vilmos személyi titkára is. Ő fogja össze a hercegi pár közös programjait, külföldi útjait, egyfajta vezetője a hercegi pár udvartartásának. Templomba jár, négy éve nős, családjával a Kensington-palotában lakik.

A hercegi pár hátuk mögött Miguel Headdel
A hercegi pár, a hátuk mögött Miguel Headdel

A sajtótitkár: Nick Loughran

A zseni – csak így hívják a 31 éves fiatalembert, aki korábban a londoni rendőrségen dolgozott, majd a királynő sajtóosztályán, őfelsége maga ajánlotta Nicket Katalin figyelmébe. A brit újságírók imádják, mert ahogyan mondják, nagyon alkalmas, ésszerű és rendíthetetlen, amúgy meg ő és Rebecca Deacon egy pár, idén lesz az esküvőjük.

Nick Loughran a háttérben, piros nyakkendőben
Nick Loughran a háttérben, piros nyakkendőben

A tanácsadó: Sir David Manning

Az Egyesült Államokban, Lengyelországban és Izraelben volt nagykövet, és Tony Blair tanácsadója volt az iraki és afganisztáni háborúban. A helyismeretekkel rendelkező férfi az, aki mindent tud a világról, ő készíti fel Katalint a látogatásaira, és látja el tanácsokkal, hogy miről szabad és nem szabad beszélni, hogyan kell viselkedni idegen kultúrákban.

Sir David Manning már régóta a királyi család szolgálatában áll
Sir David Manning már régóta a királyi család szolgálatában áll

A nevelőnők: Jessie Webb és Maria Teresa Turrion Burallo

A 71 éves Jessie Vilmos herceg dadája volt, most ő a gyerekszoba úrnője, de csak Londonban. Kollégája, Maria Teresa is a palotában lakik, de 43 évesen “mozgékonyabb”, ő kíséri el a családot vidékre, külföldre. Maria Teresa a legjobb iskolákban végzett, több nyelven beszélő, igen gyakran ridegnek tűnő spanyol hölgy – valójában csupa szív nő. György herceg után Katalin hercegné és Vilmos herceg második csemetéjének nevelésében is ők segédkeznek majd.

Jessie Webb és Vilmos herceg kisfiúként
Jessie Webb és Vilmos herceg kisfiúként

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top