Sztárok

Ezért haragudott meg Baronits Gáborra kolléganője

Baronits Gábor elbúcsúzott a Jóban Rosszban stábjától, az elválás pedig nemcsak őt, kollégáit is megviselte. Fábián Anitát nagyon megrázta sorozatbeli fia utolsó napja.

Baronits Gábor hétfő reggel a FEM3 Caféban árulta el, azzal, hogy felmondott a Jóban Rosszban sorozatban, magára haragította kolléganőjét, Fábián Anitát. Nem meglepő, hogy a színésznő nehezen fogadta el, hogy Baronits Gábor távozik a sorozatból, hiszen hat éven keresztül dolgoztak együtt, anyát és fiát alakítottak. “Nagyon nehéz volt az utolsó alkalom és a búcsú, mert a Jóban Rosszban-beli kollégáim szinte a második családommá váltak az elmúlt hat év alatt” – mesélte nekünk korábban Baronits Gábor, aki a hétfői interjúban azt is elmondta, alig tudták felvenni az utolsó jelenetet. “Elkezdtem remegni. Fábián Anitával forgattuk az utolsó jelentet, és nem tudtuk felvenni. Anita haragudott rám, hogy felmondtam és otthagytam őket, őt. Folyamatosan sírt, egyszer tudtunk csak végigmenni rajta, azt teszik majd be az adásba. Nagyon nehéz volt” – mesélte még mindig megilletődötten a Jóban Rosszban egykori színésze.

A teljes riportot a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top