Sztárok

Hien nagyon félreérthető fotót posztolt

Hien sejtelmes fotót osztott meg, amitől azonnal beindultak a találgatások, hogy új férfi lehet az életében. Az egykori megasztáros ugyanis egy ismert magyar énekessel posztolt meghittnek tűnő képet.

A könnyen félreérthető fotót Hien a Facebook-oldalán tette közzé. A fiatal énekesnő a Carbonfools énekesével látható egy szelfin, amit akár párjával is készíthetett volna. Éppen ezért felkerestük Hient, hogy megkérdezzük tőle, újra rátalált-e a szerelem? Ám kiderült, Fehér Balázs és Hien között csupán munkakapcsolat van, és egy közös szám erejéig álltak össze. A dalban, aminek szerdán lesz a premierje, kettejük zenei stílusa találkozik, és klipet is forgattak hozzá. Hien a videó felvételén készítette a fotót az énekessel, akivel valóban összebarátkoztak a közös munka során.

????????

Posted by Hien on Monday, May 11, 2015

Hien és Fehér Balázs közös munkája láthatóan jó hangulatban telt:

Posted by Hien on Tuesday, May 5, 2015

 A fotók alapján biztosnak tűnik, hogy a klip egyik forgatási helyszíne egy teniszpálya volt:

Forgatunk

Posted by Fehér Balázs on Monday, May 11, 2015

Hien a sok munka mellett már gőzerővel készül arra, hogy Amerikába költözzön. Az egykori megasztárost felvették egy bostoni egyetemre, ahol egy hét múlva kezdi meg a tanulmányait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top