Sztárok

Nézd meg, mekkorát nőtt Ördög Nóra kisfia!

Ördög Nóra lányáról, Miciről gyakran látunk fotókat, ám kisfiukról Nánási Pál és felesége ritkábban posztol fényképet. Éppen ezért mi teljesen ledöbbentünk, mikor megláttuk a legfrissebb képet Vencelről. Nézd meg, milyen nagy fiú már!

Kár is lenne tagadni, imádjuk Nánási Pál gyermekeiről készített fotóit. Ördög Nóra férje az elmúlt hónapokban többször lenyűgözött minket Miciről készített albumaival, ám most végre kisfia, Vencel is kapott egy szupercuki sorozatot. Ördög Nóra párja öt remek fotót osztott meg kisfáról, aki elképesztően hasonlít nővérére.

Mici egyébként pár hete töltötte be a kétéves kort, a nagy nap alkalmából pedig Ördög Nóra Kisfelfedező blogján is felköszöntötte. Így tudtuk meg, hogy Ördög Nóra számára Mici születésnapi ajándék volt. “(…)szülinapom volt nekem is, éppen a 31., amikor végül átnyújtotta Micit a sors: a csomagolás már megtépázva, a masni is rég elveszett róla valahol félúton két beavatkozás között, de nem tudom, valaha fogom-e még egyszer érezni azt a csontig hatoló boldogságot, mint amikor megláttam a két elmosódott csíkot” – árulta el bejegyzésében a műsorvezetőnő.

Ilyen volt Vencel kéthónaposan (Fotó: Aktív)
Ilyen volt Vencel kéthónaposan (Fotó: Aktív)

Vencel augusztusban ünnepli majd első szülinapját, mi pedig már nagyon várjuk, hogy szülei mivel rukkolnak majd elő számára. Addig pedig a kisfiúról készült legfrissebb képeket itt megnézheted.

A videóra kattintva pedig láthatod az egyik első felvételt Ördög Nóra kisfiáról (Vencel a második perctől látható):

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top