Sztárok

A Konyhafőnök: Bernáth József teljesen kiakadt

A döntő hetéhez érkezett a Konyhafőnök második évada, így hamarosan kiderül, hogy ki lesz a győztes. Ám addig is nem mindennapi feladatok várnak a finalistákra, akik közül az egyiknek sikerült teljesen kiakasztania Bernáth Józsefet.

Nagy csalódás éri Bernáth Józsefet a  kedd esti adásában. A Konyhafőnök döntőseinek ugyanis zöldségekből – vargányából, zellerből, édesköményből, uborkából és csicsókából – kell desszertet készíteniük, ami nem mindenkinek sikerül.

A tét óriási, hiszen négy nappal a döntő előtt már csak egy hajszál választja el a versenyzőket a tízmillió forintos főnyereménytől, a Konyhafőnök címtől és az állástól az egyik étteremben. A győzelmet pedig nem adják könnyen A Konyhafőnökben. Kedden többeknek meg is gyűlik a baja a zöldségekből elkészíthető desszertekkel. Olyannyira, hogy Bernáth József séf értékelhetetlennek nevezi az egyik döntős fogást.

“Édesköményből kell desszertet készíteni. Ehhez képest van egy nagy tökbe berakott sütőtök flanunk. Mellette ide vannak – már elnézést – slendrián módon hajigálva az édeskömények. Lekaramellizáltad, de van olyan része, ami még ropog, van olyan, ami már puha. Az édesköményt nem így kellett volna elkészíteni. Egy olyan tányért, ami nem értékelhető, nem fogok értékelni”mondta Bernáth József, aki annyira kiakadt, hogy meg sem kóstolta a desszertet. 

A Konyhafőnök kedd esti adásából néhány képet itt láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top