Sztárok

Sarka Kata ismét gyermeket szeretne

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata nagyon harmonikus, ám egy dologban nem ért egyet a sztárpár. Ez pedig egy lehetséges harmadik gyermek kérdése.

Sarka Kata nem tartja kizártnak, hogy negyvenévesen ismét anyai örömök elé nézzen. A Miss World Hungary tulajdonosának azonban erről Hajdú Pétert is meg kell győznie, ami úgy tűnik, nem lesz könnyű. “A férjem megmondja, hogy mi áll jól nekem, hallgatok a véleményére. Egyetlen dologban nem értünk egyet: szívesen vállalnék még egy babát, de Péter azt mondja elég a két gyermek. Egészségesek, szépek, fiunk és lányunk is van” – mondta Sarka Kata a Sztárklikknek.

“Peti élvezi, hogy már túl vannak azon a koron a gyerekek, amikor minden lépésükre figyelni kell. Könnyű velük utazni, mert már önálló személyiségek, Noémi most kezdi az iskolát, már nagylányos szobát is kialakítottunk neki. Ha 40 éves korom környékén belevágunk majd újra a babaprojektbe, fontos, hogy meglegyen a kiváló egészségi állapotom, megelőzzem a betegségeket, amiért, úgy érzem, most minden téren megteszem, amit csak lehet” – tette hozzá Sarka Kata.

Sarka Kata jelenleg kirobbanó formában van. Hajdú Péter felesége nemrég fitneszversenyen vett részt, ahol harmadik helyezést ért el. Erről készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top