Sztárok

Gondoskodott gyermekei jövőjéről a súlyos beteg Terry Black

Végrendeletet írt, és saját temetését is megszervezte Terry Black, aki pár héten belül műtőasztalra fekszik súlyos betegsége miatt – írja a Bors.

Terry Black februárban került először kórházba hátsófali szívinfarktussal, mikor életmentő beavatkozást kellett végrehajtani rajta. Ám a megoldás csak időszakosnak bizonyult, az előadóművésznek jövő hónapban pacemakert ültetnek be, azonban esetében a műtét nagyon kockázatosnak számít írja a Bors.

Gondoskodott gyermekei jövőjéről a súlyos beteg Terry Black

A két gyermeket nevelő Terry Black állapotát ugyanis több dolog is súlyosbítja. “Tüdő- és mellda­ganat, nyaki és gerincsérvek – egy időre tolókocsiba is kényszerült –, valamint egy súlyos hörgőszűkület is gyengíti az állapotát. Ráadásul a szűkület miatt az altatástól is elzárkóztak az orvosok, akik hónapokig tartó kezelésekkel erősítették szervezetét az operációra”  írja a lap, amelynek Terry Black nyilatkozott a műtéttel kapcsolatban: “Mindenre felkészültem. Van végrendeletem, és hangfelvételre mondtam a halotti beszédemet is. Pontos elképzeléseim vannak a búcsúztatásomról, ha mégis úgy alakulna. Az urnám mellett például egy üres, piros párna lesz, amin a nem létező kitüntetéseimet láthatják majd”  mondta a súlyos beteg Terry Black, aki két gyermeke jövőjéről is gondoskodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top