Sztárok

Katalin hercegnőnek öltözött a várandós Tatár Csilla – fotó

Tatár Csillát eddig is az egyik legjobban öltözött tévésnek tartottuk, a napokban pedig abszolút igazolt minket. Az MTVA műsorvezetője egy olyan ruhát viselt, amilyet mintha korábban Katalin hercegnőn láttunk volna. Nézd meg te is!

Akkor beszéltünk legutóbb Tatár Csillával, mikor egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy várandós. Ekkor arról is szó esett, hogy milyen ruhákban képzeli el magát az elkövetkezendő hónapokban. “Természetes, hogy mindenki szeretne csinos kismama lenni és olyan ruhákat hordani, amelyek szépen kiemelik, hogyan gömbölyödik a pocakja” – mondta nekünk a sugárzó kismama, aki a napokban egy szuper ruhában állt kamera elé. A mindig csinos Tatár Csilla egy rövid, csipkés, fehér darabot választott, ami nemcsak neki állt nagyon jól. Mi ugyanis észrevettük, hogy a ruha nagyon hasonlít arra, amit tavaly áprilisban Katalin hercegnő viselt:

Mivel Katalin hercegnő hat hete adott életet második gyermekének, nagyon sok fotónk van arról, milyen kismamaruhákat hordott az elmúlt kilenc hónapban. Kedvenceinkből össze is állítottunk egy galériát, amelynek bármelyik darabját el tudnánk képzelni a várandós Tatár Csillán:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top