nlc.hu
Sztárok
Demcsák Zsuzsa megható fotójától te is elérzékenyülsz

Demcsák Zsuzsa megható fotójától te is elérzékenyülsz

Demcsák Zsuzsa nem szokott gyakran bepillantást engedni magánéletébe, most mégis egy tündéri közös fotót osztott meg kislányával. A műsorvezető családja ugyanis fontos évfordulót ünnepelt.

Demcsák Zsuzsának nagy örömben volt része kedden, hiszen kislánya születésnapját ünnepelték. “Kilenc éve ezen a napon született meg a lányom! Soha nem tapasztalt boldogság és öröm! Isten éltessen, Tamara!” – írta a büszke édesanya a közösségi oldalára, és rajongóit még néhány megható fotóval is meglepte:

Demcsák Zsuzsa nagyon büszke két gyermekére, így nem csoda, hogy néha úgy érzi, örömét rajongóival is szeretné megosztani. A műsorvezető gyermekei mindketten sakkoznak, és nagyon jó eredményeket érnek el, erről pedig Demcsák Zsuzsa rendszeresen, fotók kíséretében beszámol. Korábban a Mokka háziasszonya azt is elárulta nekünk, hogy a kicsik miatt ő is elkezdett sakkozni. “Felnőtt fejjel, miattuk tanultam meg sakkozni, otthon ellenem szoktak játszani. A lányomnak még ellenfél vagyok, Benedek viszont már jobban játszik nálam, így tőle én tanulok” – mesélte nekünk Demcsák Zsuzsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top