Sztárok

Bill Cosby beismerte: droggal kábított el egy nőt, és megerőszakolta

Bill Cosby tíz évvel ezelőtt ismerte be, hogy valóban szexuálisan zaklatott egy fiatal nőt Las Vegasban. Az eset aktáját azonban egészen eddig titokban tartották!

Az amerikai színész-humorista több évtizeden keresztül szórakoztatta a nézőket, közben pedig senki nem sejtette, hogy milyen mocskos magánéleti titkokról hallgat. A hírességről július 6-án minden kétséget kizáróan kiderült: évekkel ezelőtt bedrogozott, és szexre kényszerített egy fiatal nőt Las Vegasban. Az esetről ő maga vallott még 2005-ben, a tárgyalás azonban titkos volt, és  2006-ban az iratokat csak hiányosan hozták nyilvánosságra. A hiányzó dokumentumokat most az Associated Press szerezte meg.

Az iratok szerint Cosby 2005-ben azt vallotta, hogy quaaludes tablettákkal altatta el az áldozatát, ez egy nyugtató hatású készítmény, amelytől az illető elkábult. Mindez a Temple Egyetem egyik dolgozója, Andrea Constand által indított per során derült ki. 10 évvel ezelőtt nemi erőszak volt a vád Bill Cosby ellen, és a papírok szerint több más, neve elhallgatását kérő nő is tanúskodott ellene.

A 77 éves Bill Cosbyt 2014 óta több mint húsz nő vádolta meg azzal, hogy hasonló módszerrel elkábította, és megerőszakolta, de az ügyben eddig ez a vallomás az első konkrét bizonyíték. Korábban ugyanis Cosby mindent tagadott a nyilvánosság előtt.

A Daily Mail értesülései szerint a papírokat eddig a humorista karrierjére való tekintettel tartották vissza, most azonban egy Cosby által korábban túlságosan moralistának nevezett bíró mégis engedte, hogy nyilvánosságra hozzák őket. Az ötgyerekes Cosby egyébként korábban már lemondott a philadelphiai Temple Egyetem kuratóriumi tagságáról, ő volt az iskola legismertebb arca. Ügyvédje útján azonban még hetekkel ezelőtt is tagadta a vádakat.

Bill Cosby beismerte: droggal kábított el egy nőt, és megerőszakolta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top