Sztárok

Tündéri babafotót osztott meg Tatár Csilla – fotó

A várandós Tatár Csilla már nagyon készül arra, hogy megszülessen gyermeke, és persze borzasztóan kíváncsi rá, milyen lesz majd a csöppség. Most pedig rajongóival is megosztotta, milyen elképzelései vannak a piciről.

Együtt örülünk Tatár Csillával, aki hosszú éveken keresztül próbált teherbe esni, mire sikerült neki, és most első gyermekét várja. A várandós műsorvezető boldogan megosztja rajongóival terhessége pillanatait és érzéseit is, a napokban pedig egy nagyon különleges fotót posztolt magáról. Tatár Csilla ugyanis megmutatta, milyen volt ő hathetes korában. A várandósan is nagyon csinos műsorvezető nem titkolja, azért kereste elő fiókjából ezt a képet, hogy elábrándozhasson, vajon milyen lesz majd az ő gyermeke? Hasonlítani fog rá ennyi idős korában?

Ha én ilyen voltam 6 hetesen, vajon milyen lesz a folytatás?:)) #aligváromhogylássam

Posted by Tatár Csilla on Monday, July 6, 2015

Tatár Csilla születendő gyermekéről egyelőre nem sokat lehet tudni. Csupán annyi biztos, hogy november környékén jön majd világra, ám a MTVA munkatársa számára most nem az legfontosabb, hogy kisfia vagy lánya születik-e. “Tudom, hogy közhelynek hangzik, de most semmi más nem érdekel, csak az, hogy a pici egészséges legyen. A hozzám közelállók tudják, mennyire régóta vágytam arra, hogy kisbabám legyen, így egyelőre nem foglalkozom azzal, hogy fiú lesz vagy lány, csak az egészsége számít”mondta Tatár Csilla az NLCafénak azt követően, hogy bejelentette várandósságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top