Sztárok

Meghalt Whitney Houston lánya. Bobbi Kristina Brown 22 éves volt

Vasárnap elhunyt Whitney Houston 22 éves lánya. Az interneten sztárok küldenek üzeneteket a gyászoló családnak. Apja sokáig biztosra vette, hogy Bobbi felépül.

“Bobbi Kristina Brown 2015. július 26-án vasárnap elhunyt. Utolsó óráiban mellette volt szerető családja. Végre békére lelt Isten karjaiban. Szeretnénk megköszönni a rengeteg szeretetet és támogatást, amit az elmúlt néhány hónapban kaptunk” – áll a család hivatalos közleményében.

Whitney Houston és Bobby Brown 22 éves lánya vasárnap hunyt el, majdnem hat hónappal azután, hogy eszméletlenül találták lakásán. Január vége óta feküdt kómában Bobbi Kristina. A fiatal lányt, édesanyjához hasonló módon, egy fürdőkádban, begyógyszerezve találták meg.

Áprilisban még egy koncertjén úgy nyilatkozott Bobby Brown, hogy lánya jobban van, és ránézett.

Csakhogy Kristina állapota egyáltalán nem javult, és a kórházból átszállították egy otthonba. Valaki besurrant a haldokló lány szobájába, és képeket készített róla, amiket a lapoknak próbált eladni. Bobby Brown jelenlegi felesége július 9-én életet adott egy gyermeknek, aki a Bodhi Jameson Rein Brown nevet kapta. Néhány héttel később pedig el kellett búcsúznia 22 éves lányától.

 
Megnézem
Összes kép (1)

 A bejelentésre a Twitteren megannyi híresség reagált.

Puff Daddy egy videóban emlékezett meg Bobbi Kristináról:

 Paula Abdul üzenete a családnak:

 A televíziós Dr. Phil is megemlékezett a lányról:

 Kim Kardashian húga is írt a Twitterre. Egyszer együtt lógott Bobbi Kristinával:

 Oprah:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top