Sztárok

Bréking: zombifilmet forgat az N’Sync és a Backstreet Boys

A kilencvenes évek két ikonikus fiúbandájának tagjai lassan már unatkozó negyvenesek, ezért igazán elborult ötletük támadt: zombiwesternt forgatnak. A forgatókönyvet Nick Carter írja!

A Sofeminine értesülései szerint a Dead 7 című film rendezője és főszereplője is Nick Carter lesz. Az igazi rajongókat ezen a ponton egy picit ki kell ábrándítanunk, ugyanis a forgatásról eddig megjelent instagramos fotók, illetve a portál értesülései szerint például Justin Timberlake nem szerepel majd a várhatóan Oscar-esélyes műalkotásban.

A photo posted by Nick Carter (@nickcarter) on

Az azonban biztos, hogy Carteren kívül Howie Dorough és A.J. McClean feltűnik majd a vásznon, méghozzá nem is akármilyen szerelésben. A Dead 7 IMDB-oldala szerint az N’Synces Joey Fatone is megjelenhet a filmben, ezt azonban még nem erősítették meg.

A photo posted by Aj mclean (@skulleeroz) on

Carter egyébként egy videót is feltöltött az Instagramjára, amelyen kaszkadőrmutatványokat gyakorol. A női főszerepek egyikét pedig, úgy tűnik, Chloe Lattanzi, Olivia Newton John lánya kapja majd. 

A video posted by Nick Carter (@nickcarter) on

“A film története egy szedett-vedett fegyveres bandáról szól, és a jövőben játszódik majd” – nyilatkozta Carter a Rolling Stone-nak. “Ez egy futurisztikus zombi-western-horror film lesz. Az általam alakított szereplő karaktere egyelőre még formálódik, de az biztos, hogy jó fiút fogok játszani, aki megmenti a világot! Szeretném, ha nagyon muzikális lenne a film, van egy listám azokról, akiket szeretnék felkérni a szereplésre, még arra is gondoltam, hogy felhívom Jordant a New Kids on the Blockból.”

Ha ez így lesz, a Dead 7 lehet 2016. egyik legnagyobb durranása, lélegzetvisszafojtva várjuk a további fejleményeket! A Sharknado producere pedig veri a fejét a falba, hogy nem neki jutott az eszébe ez a zseniális ötlet…

További cikkek fiúbandákról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top