Sztárok

Konyhafőnök: a séf kukájában landolt a tányér

Bernáth József kukájában landolt az étel, amit megkóstolni sem volt hajlandó. Igaz, a mai feladat nagyon nehéz, de régen volt ilyen megalázó pillanat a Konyhafőnökben.

Ahogy ez lenni szokott, ezúttal sem babra megy a játék, pontosabban a verseny, hiszen csütörtökön a középdöntőbe jutás a tét a Konyhafőnökben.

Ezúttal három címke nélküli konzervből kell kettő tartalmával – és a szabadon választott alapanyagokkal – lenyűgözniük a zsűrit. A feladat nem könnyű, amit a Konyhafőnök zsűrije is hangsúlyoz, ahogy azt is, hogy olyan ételkölteményeket kell letenniük a zsűri elé, amellyel bizonyítani tudják, hogy érdemesek a középdöntőre.

Csakhogy az egyik versenyző a főzés közbeni többszöri figyelmeztetés ellenére sem tudja megütni az elvárt színvonalat. Olyannyira, hogy ételkreációja tányérostól kerül a kukába.

Konyhafőnök: a séf kukájába landolt a tányér

“Amit itt látunk az egy hétperces munka. Itt állunk a középdöntő kapujában, és azt beszéltük, hogy ezek a tányérok mutassák meg azt, hogy mit tudtok technikában, formában, ízekben. Hogy érzed, sikerült?” – kérdezte meg Bernáth József séf a versenyzőt, aki maga sem volt elégedett az ételkölteményével.

Mivel az ételt sem Pierre, sem , de József se kóstolta volna meg, ezért az végül a kukában landolt. Hogy milyen egyéb következménye volt még az értékelhetetlen munkának, és mindez kit érintett, kiderül a mai Konyhafőnök adásából

Konyhafőnök: a séf kukájába landolt a tányér

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top