Sztárok

Hungary’s Got Talent: mentő vitte kórházba a tornász kislányt

A Hungary’s Got Talent első fordulóján már túljutott tornász csapat most nagy bajban van. Két versenyzőjük is lesérült.

A Hungary’s Got Talent első adásában jutott tovább négy igennel az akrobatikus tornászcsapat, és lelkesen készülnek, remélik, ott lehetnek a top 30 között az élő show-ban. Felkészülésüket azonban két sérülés is nehezíti, Kitti bokáját törte, Zsófi pedig egy ugrásból olyan szerencsétlenül érkezett, hogy könyöke csúnyán kifordult, mentő vitte a Heim Pál Gyermekkórházba.

Hungary’s Got Talent: mentő vitte kórházba a táncos kislányt

Kőhler Kitti az egyik próbán egy elemből a szőnyeg szélére érkezett, és eltörött a bokája. “Nem jött jókor ez a sérülés, először nagyon elkeseredtem, hogy nem is vehetek részt a produkcióban, de a csapat támogatásának és az akaraterőmnek köszönhetően eldöntöttem, hogy egy gipsz nem állhat az utamba” – mesélte az NLCafénak a Hungary’s Got Talent egyik kis felfedezettje.

Azóta már megkapta a járógipszet, így semmi nem tartja vissza attól, hogy részt vegyen a további felkészülésben. “Nehézséget az okoz, hogy az egyik lábam így nehezebb, mint a másik” – persze edzői ezt a problémát is megoldották, a másik lábára bokasúlyt tettek.

Hungary’s Got Talent: mentő vitte kórházba a táncos kislányt

Török Zsófi sérülése is gyakorlás közben történt. A kislány egy magas elemből szerencsétlenül érkezett le és kezével kitámasztott. A Heim Pál Gyermekkórházban csak altatásban tudták a sérült testrészt a helyére tenni.

“Nagyon sajnálom, hogy ez történt velem, de tudom, hogy a sportolásban benne van a sérülés lehetősége is – mondta Zsófi. – Remélem, hogy hamarosan újra tudok edzeni, amihez igen sok erőt ad a csapattársaktól jött képes üzenet” – tette hozzá a kislány, akinél törés és komolyabb szalagsérülés nem történt, így hétfőn elhagyhatta a kórházat.

Hungary’s Got Talent: mentő vitte kórházba a táncos kislányt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top