Sztárok

Lakásért kötött élettársi szerződést Szulák Andrea

A Hot! magazin szerint Szulák Andrea lakhatási problémáját egy ismert fodrásszal kötött élettársi szerződés oldotta meg korábban.

Szulák Andrea a 80-as években komoly problémákkal küzdött, amit egy élettársi szerződés aláírásával, egy csapásra megoldott – írja a Hot! magazin. A belvárosban ekkor Kóczián Tamás, egy ismert fodrász divatházat alapított. Mikor meghallotta, hogy Szulák Andreának, aki akkor egy 8. kerületi bérlakásban lakott, lakhatási gondjai vannak, kitalálták, hogy névlegesen összekötik életüket. Miután elkészültek az iratok, Tamás bejelentkezett a nyolcadik kerületi lakásba, Szulák Andrea édesanyja pedig – aki a színésznővel lakott korábban – a férfi zuglói otthonába. A hetilap értesülései szerint a VI. kerületi tanács lakásügyi osztályán Szulák Andrea és Tamás már élettársakként írták alá a papírokat.

Lakásért kötött élettársi szerződést Szulák Andrea

A férfi állítólag segített Andrea karrierjének fellendítésében is, később azonban szétköltöztek, majd Szulák Andrea megszakította a kapcsolatot.

“Azért nem felejtettük el az ünnepeket, névnapokat: ilyenkor sms-eket váltottunk. Később Andrea megváltoztatta a telefonszámát, aztán már nem tudtam elérni. Előfordult, hogy találkoztunk egy-egy partin, de elfordította a fejét. Bár a barátság Andrea miatt szakadt meg köztünk, nem kívánok neki rosszat, sőt inkább a távolból is csak azt, hogy jöjjenek rendbe a dolgai, és legyen újra boldog” – nyilatkozta a férfi a Hot! magazinnak.

Lakásért kötött élettársi szerződést Szulák Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top