Sztárok

Sztárban sztár: csak Wolf Kati ruhája a téma

Havas Henriknek köszönhetően Wolf Kati produkciója után gyakorlatilag mindenkinek volt már véleménye az énekesnő ruhájáról.

Rengeteg dicséretet kapott Wolf Kati a Sztárban sztár zsűrijétől, Havas Henrik a szavazat lezárása előtt is megismételte, hogy az énekesnő a hátán vitte el a műsort.

Sztárban sztár: Wolf Kati ruhája a téma

Elképesztően hozta Koncz Zsuzsa figuráját Wolf Kati, mégsem a hangja miatt kapott az adás utáni egy órában több száz hozzászólást, most nem is egy kislány tette felejthetetlenné Wolf Kati éneklését, hanem a ruhája. Pontosabban az, ahogyan Havas Henrik beszélt róla.

Sztárban sztár: Wolf Kati ruhája a téma

“Ez a ruha nekem nem jön be” – kezdte határozottan Havas Henrik a véleményét, majd Wolf Kati gyorsan hozzátette, hogy amúgy ezt a ruhát egy az egyben lemásolták egy Koncz Zsuzsa-képről.

Sztárban sztár: Wolf Kati ruhája a téma

“Akkor viszont az van, hogy ahhoz csoda kellene, hogy valaki ebben a ruhában ugyanazt a franciás kisugárzást tudja közvetíteni, ami Koncz Zsuzsában megvan. Ezt nem éreztem.”

Bereczki Zoltán azért igyekezett visszaterelni a szót az előadásra, és közölte, hogy őt nem érdekli a ruha, mert Wolf Kati ugyanúgy dobálta a haját, ugyanazokat a mozdulatokat hozta, mint Koncz Zsuzsa.

Tilla ezután megint a ruhát hozta szóba, hogy szerinte amúgy ez egy jó darab, Liptai Claudia pedig arra emlékeztette Havas Henriket, hogy volt ám Koncz Zsuzsának is más ruhája, de most ezt választották ki.

Sztárban sztár: Wolf Kati ruhája a téma

Odáig jutott a zsűri, hogy végül már Bereczki azzal viccelt, hogy az ebből a korszakból választott előadókhoz Havas véleményét kérjék ki innentől az öltöztetők. Majka még az értékelésbe is belekeverte a ruhát.

Ami viszont egyértelmű tetszést aratott, az énekesnő hajszíne, a zsűri szerint kifejezetten jól áll neki a barna haj. Wolf Kati meghatottan mondott köszönetet, ahogyan azt tőle már megszokhattuk.

Sztárban sztár: Wolf Kati ruhája a téma

Wolf Kati produkcióját és az értékelést a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top