Sztárok

Csobot Adél elárulta, fia lesz vagy lánya

Már egy ország volt kíváncsi arra, hogy Csobot Adélnak és Istenes Bencének milyen nemű babája lesz. A Story magazinnak elmesélték.

Néhány hónapja bombaként robbant a hír: Csobot Adél várandós. A fiatal kismama és párja, Istenes Bence ugyan nem akarták nagydobra verni babájuk érkezését, szerették volna maguknak megtartani az örömöt, ameddig csak  lehet, később azonban már büszkén meséltek róla. Nemrég Csobot Adél elmondta, mennyire hálás a sornak, hogy épp élete nagy szerelmétől, az apaságra már teljesen felkészült Istenes Bencétől várandós, hiszen benne tökéletesen megbízik, és kapcsolatuk is napról napra szorosabb.

ez volt az a pillanat, amikor kiderult, h KISFIUNK lesz ???????????????????????????? #itsaboy

Közzétette: Istenesbence – 2016. január 28.

Ráadásul az örökké mosolygós kismama, Csobot Adél úgy sejti, hogy a közös csemete is rá hasonlít majd, mert mindig izeg-mozog a pocakjában, ezt egy korábbi Mokka-interjúban mesélte. 

Most végre, hosszú várakozás után azt is elárulták, hogy Csobot Adél nagy valószínűséggel kisfiúval várandós, így majd tavasszal érkezik a családba egy apró trónörökös – írja a Story magazin. 

Csobot Adél elárulta, fia lesz vagy lánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top