Sztárok

Sarka Katát kövéríti a ruhája – szerinted?

Sarka Kata ritkán tesz rossz lóra, most azonban úgy tűnik, hogy kicsit mellényúlt a gardróbban. A napokban rendezett egyik gálaesten furcsa fehér hacukában jelent meg, a rajongók pedig kiakadtak.

Mert az olykor pironkodó Sarka Kata mindig megmutatja a követőinek, hogy épp milyen ruhában jelent meg, vagy épp milyen szemüveget választott az optikusnál. Így tett tegnap este is, de a rajongóknak kivételesen nem tetszett. A megosztó nadrágot hol dicsérték, hol bántották, de abban szinte mindenki megegyezett, hogy bár nagyon kedvelik a szexi Sarka Katát, és mindig csinosnak is tartják, a gálán viselt szettje nem volt a legelőnyösebb darab.

“A fehér kövérít, mint tudjuk. A felső az oké, a nadrág viszont előnytelen: túl rövidnek, vaskosnak látszik a lábad benne, és a feneked is nagynak tűnik, holott nem az. Egy nyári este fel lehet venni ezt a szettet, ha vacsorázni mész, de egy gálára abszolút nem ez a viselet illik (szerintem)!” – írja egy hölgy.

“Tudod, hogy nagyon csini csajnak tartalak. DE aki ezt a ruhát Rád adta, ki akart veled szúrni. A nadrág felül nagy. Alul kinőtt hatású. A hátsó része óriás feneket csinál, ami nincs is! A piros cipő már csak a hab a tortán hozzá” – gombolta oda egy másik hozzászóló.

“Szia Kata! Eddig is tudtam, hogy gyönyörű vagy, de most ebben a ruhában, valami fantasztikus vagy. És a formás popsid még soha nem láttam ennyire szépnek” – fűzte hozzá egy férfirajongó, akinek láthatóan elnyerte tetszését Sarka Kata nadrágja.

Itt pedig egy tartózkodóbb, de inkább pozitív vélemény: “Szerintem bármit veszel fel, az előnyös, legyen az egy zsák vagy akármi, kicsit fura, hogy nem egy csodás ruha van rajtad, a nadrág valóban szokatlan, de semmiképpen sem rossz.”

Természetesen, ahogy az lenni szokott, elég megosztó véleménnyel vannak a mindig dögös Sarka Kata rajongói, miután néhányan sajnálkozva elmondták, hogy nem áll jól neki a nadrág, többen azonnal a “Ne törődj velük, nagyon csinos vagy!” biztatással nyugtatták Sarka Katát, aki eddig még nem szólt hozzá a kommentekhez.

Mi nem teszünk igazságot, de te szavazhatsz:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top