Sztárok

Változás Kulka János állapotában

Az elkövetkezendő napok sorsdöntőek lehetnek Kulka János állapotában, hiszen ekkor derül ki, hogy van-e maradandó károsodás a színésznél. A szakemberek szerint a felépülésével kapcsolatban korai lenne bármit is mondani.

 

A lehetőségekhez képest jobban van az életmentő műtét után Kulka János, aki már túljutott az életveszélyen. A Bors úgy tudja, hogy Kulka János szerda este már magához tért. Jelenleg is az Országos Idegtudományi Intézet intenzív osztályán kezelik, ahova kedd este a Honvédkórházból irányították át az orvosok azért, hogy megkaphassa azt a speciális ellátást, melyre állapota miatt szükség volt. Az Amerikai úti intézményben jellemzően stroke-os, agyi infarktusos és agyvérzéses eseteket látnak el. 

A szakemberek szerint Kulka János felépülésével kapcsolatban korai lenne bármit is mondani, az elkövetkezendő napokban derül ki, hogy számolni kell-e bármilyen tartós károsodással.

Közben Kulka János barátai a közösségi oldalon tudatták együttérzésüket, és a Kossuth-díjas művész testvére is megszólalt: arra kért mindenkit, hogy szorítsanak Kulka János felépüléséért. 

“Ar­ra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek! Az orvosok szerint az első 24–48 óra vízválasztó, utána bizto­­san többet tudunk” – mondta Kulka Janina a lapnak.

Változás Kulka János állapotában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top