Sztárok

Kállay-Saunders András megúszhatja a börtönt

Újabb kedvező fordulat állt be Kállay-Sanders András verekedési ügyében. Az énekes megúszhatja a börtönbüntetést.

 Kállay-Sanders András ügyében már több fordulat is volt. Három éve az egyik óbudai szórakozóhelyen az énekes – saját állítása szerint – szerelmét, Tolvai Renit  és rapper barátját, Kayode Olapade Abelt  védve keveredett verekedésbe az őket megtámadó ötfős társasággal, amelynek egyik tagja arc- és orrcsonttörést szenvedett, a másik pedig agylebenyzúzódással feküdt napokig kórházban.

 Először életve­szélyt okozó testi sértés miatt kezdtek nyomozásba a rendőrök, ám a tanúk meghallgatása és egyéb bizonyítékok mérlegelése után már csak súlyos testi sértésért kell a vádlottak padjára állnia Kállay-Sanders Andrásnak

 Az életveszélyt okozó testi sértés büntetési tétele 2–8 év lenne, a súlyos testi sértésé azonban csak 3 évig terjedő szabadságvesztés. az énekes nem tartja magát bűnösnek, véleményét pedig osztja ügyvédje, dr. Magyar György is. “Úgy vélem, ügyfelem nem lesz büntethető. Jogos védelmi helyzetben cselekedett, senkinek nem okozott sérülést, és szerepe javarészt tisztázódott olyannyira, hogy még a vádhatóság sem tartotta indokoltnak, hogy letöltendő börtönbüntetést kérjen rá” – mondta el az ügyvéd a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top