Sztárok

Tóth Gabi smink nélkül, de csak a mellét látod – fogadjunk

Tóth Gabi sminkkel vagy smink nélkül, szinte mindegy is, mert nem ez az első, amit a képein észreveszel. Olyan takarítós szettet posztolt az énekesnő, hogy az mindent visz.

Néhány óra különbséggel posztolta a két képet Tóth Gabi, és bár az egyikhez odaírta, hogy smink nélkül, lefogadom, hogy nem ezt veszed észre rajta először.

Az énekesnő ebben a szerelésben takarít egész nap – a megjegyzésből legalábbis ez derül ki, de nehéz bármi másra figyelni, mint a top kivágására.

Tóth Gabi smink nélkül, de csak a dekoltázsát látod - fogadjunk

A “próbálj a szemébe nézni egy percig” és a “Mellesleg erős vagy” megjegyzésekből is kitűnik: nem csak nekünk volt nehéz levenni a szemünket Tóth Gabi melléről – ismét.

Ráadásul egy sokkal zártabb felsőben is éppen ugyanígy jártunk. A nirvána a buddhisták szerint a legmagasabb boldogság állapota (igen, tudjuk, hogy az együttesre utal a póló felirata), de az énekesnő most éppen jó helyre tette a feliratokat.

Tóth Gabi smink nélkül, de csak a dekoltázsát látod - fogadjunk

Biztosan a párja, Trap kapitány is értékeli a merész ruhákat.

????????????????????????????❤️❤️❤️❤️

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top