Sztárok

Nagy kihívás előtt áll Kiss Ramóna

Kiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanulni ment egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint folyékony angoltudás – írja a Bors.

Kiss Ramóna nemcsak folyékony angol nyelvtudással, de rengeteg tapasztalattal tért vissza két hónap után Amerikából. A színésznő most nagy kihívás előtt áll – írja a Bors.

“Minden elképzelésemet felülmúlta ez a két hónap! Annyi impulzus ért, rengeteg emberrel találkoztam, milliónyi nemzetiségből. Érdekes az ottaniak életszemlélete, például az, hogy a nálam jó tíz évvel fiatalabbak is plasztikáztatnak már… Csak magamra szerettem volna figyelni, egyedül végigcsinálni. Jókat ettem. A fiúzás is kimaradt, de a miami naplementében futó sportos sok szép hölgy és úriember látványa kárpótolt” – osztotta meg élményeit útjáról Kiss Ramóna, aki itthoni munkáiról titokzatosan mesélt:

“Elég nagy kihívás elé állítottak, izgalmas nyár elé nézek, ezért is nem jut már idő hosszabb pihenésre” – mondta a bikiniben nem keveset pózoló Kiss Ramóna.

Nagy kihívás előtt áll Kiss Ramóna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top