Sztárok

Rubint Réka botrányosan viselkedett egy luxushotelben

Rubint Réka kiakasztott egy szállóvendéget, aztán pedig a rajongóit is...

 Rubint Rékáék a Hertelendy-kastélyba mentek a családdal szülinapot ünnepelni. A szálloda igazi luxust kínál, és ennek megfelelően nagyon drága is. Van olyan szoba, amely egy személynek egyetlen éjszakára 140 ezer forintba kerül. Ennyi pénzért a vendégek ragaszkodnak a háborítatlan nyugalomhoz, egynek pedig nem tetszett Rubint Réka viselkedése, aki futás után ruhástól beleugrott a medencébe, és az erről készült videót még meg is osztotta.

 “Tisztelt Szállodaigazgatóság! Meglepődve vettem tudomásul, hogy az Önök ötcsillagosnak titulált szállodájában olyan igénytelen vendégek is megszállnak, mint Rubint Réka, aki, miután futott 10 km-t és jól megizzadt, zuhanyozás nélkül ugrik a medencébe. Erről egy szép kis videót is feltett a Facebook-oldalára. Érdekelne, hogy ez egy elfogadott viselkedés-e Önöknél, illetve hogyan biztosítják a többi vendég számára a higiénikus körülményeket” – fogalmazta meg panaszát a vendég.

 Rubint Rékát nem igazán rázta meg a panasz. “Tényleg mindenbe belekötnek, amit csinálok, de arról például sosem beszélnek, amikor több ezer embert tornáztatok egyszerre. De nem érdekel, nem vagyok hajlandó meghallani ezeket a hangokat. Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog” – mondta.

A Bors megkereste a szálloda igazgatóját, de nem akart nyilatkozni, annyit mondott, zártkörű rendezvény volt, ezért házon belül kezelik az ügyet.

A panaszos beírás alá egyébként számos komment érkezett, Rubint Réka viselkedése megosztotta az embereket. Van, aki azt írja, ugyan már, ne reagálják túl a fitneszlady viselkedését, az úszómedencék közönségét klórral védik a fertőzésektől. Mások viszont elítélik, mondván: szerintük nem minden helyzetben tudja, hogyan kell viselkedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top