Sztárok

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt

Kibékíthetetlen ellentét miatt beadta a válókeresetet Angelina Jolie. A párt ismerő források szerint Brad gyereknevelési szokásain borult ki Angelina, harmadik személy nincs a képben. A hírt a színésznő ügyvédje MEGERŐSÍTETTE!

Angelina Jolie hétfőn kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet férje, Brad Pitt ellen, akivel hat gyermeket nevelnek. A TMZ szerint gyermekeik felügyeletét Jolie látná el, míg Pitt csak látogathatná őket. A párt jól ismerő források szerint a kiváltó ok az lehetett, hogy Pitt gyereknevelési módszeri nagyon idegesítik a feleségét, akivel csak 2015-ben házasodtak össze, ám már 2005 óta együtt élnek. A válókereset szerint szeptember 15-e az elhidegülés napja.

Így ketten együtt voltak Hollywood álompárja. Az esküvőjükről és Angelina Jolie esküvői ruhájáról készült képek több újság címlapján landoltak. Nem is csoda, hisz a gyönyörű tervezésű fehér szatén esküvői ruha fátylát hat gyermekük rajzai díszítették. 

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt

Ebben a galériában a Budapesten készült képeket láthatod, amikor Magyaroszágon járt Angelina Jolie és Brad Pitt, akik lakást is terveztek venni a Rózsák terén.

 

 

 

 

Olvass még Angelina Jolie-ról és Brad Pittről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.