Sztárok

Sarka Kata és Hajdú Péter: kitűzték a válópert

Nem is is olyan sokára a bíróságon találkozik majd Sarka Kata és Hajdú Péter. A Story magazin információi szerint nincs visszaút, a válás inkább csak formalitás, vagyis csak idő kérdése.

Nemrégiben kiderült, hogy Sarka Kata beadta a válókeresetet, még akkor, amikor elköltözött otthonról a gyerekekkel. Bár később arról szóltak a hírek, hogy ezt a keresetet visszavonta, most a Story magazin megírta: a bíróság már kitűzte az első tárgyalási napot, de a békéltető tárgyaláson nincs esély arra, hogy a Hajdú Péterék kibékülnek. 

Ez a fordulat azért is meglepő, mert nemrégiben éppen Sarka Kata beszélt így a válásról: “Még nem nyújtjuk be a válási papírokat, de az nem is változtat semmin. Talán ennek az ideje majd akkor jön el, ha Petinek vagy nekem lesz valakim, akit vállalunk a nyilvánosság előtt. Részemről ez még el­képzelhetetlen.”

Hajdú Péter megjegyzése a feleségére szintén azt jelezte sok hozzászóló szerint, hogy megkezdődött a végjáték. 

A Story magazin felidézte azt a régi szituációt, amikor Kata az eljegyzés után egyszer már szakított a műsorvezetővel. Most újra nehéz döntést kellett meghoznia. 

Sarka Kata és Hajdú Péter:kitűzték a válópert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top