Sztárok

Sarka Kata: akkor válunk el, amikor valamelyikünk új párt talál

Havas Henrik a legújabb műsorában Sarka Katával beszélgetett megromlott házassága eddig sohasem hallott részleteiről – írja a Bors.

Kedden este mutatkozott be Havas Henrik legújabb műsora az ATV-n, ahol Sarka Kata volt a vendég írja a Bors. “Nagyon furcsa erről beszélnem, olyan, mintha álmodnék, hogy mindez velem történik. Valóban tönkrement a házasságunk, és bár most azt mondom, nem gondolkodom a válási papírok benyújtásán, mégis felkészültem arra, hogy egyedülálló anyukaként boldo­guljak. Amikor megszületett a fejemben a gondolat, hogy ez nem fog működni, akkor rákapcsoltam, és elkezdtem felépíteni a saját életemet úgy, hogy ma­gamnak és a gyerekeknek biztos egzisztenciát tudjak teremteni. Most már kész vagyok, saját magam intézem a dolgaim, új vi­lág nyílt meg előttem”  mondta a házassági válságát tisztázó Sarka Kata, aki hozzátette:

 

Sarka Kata: akkor válunk el, amikor valamelyikünk új párt talál

“Nagyon rosszul érzem ma­gam, hi­szen a családunkban még sohasem volt válás. Nálunk arany- és gyémántlakodalmakat ül­nek. Borzasztó csalódott vagyok, hogy ne­kem nem sikerült összetartanom a családomat. Ahogy a műsorban is elmondtam, en­nek ellenére még nem nyújtjuk be a válási papírokat, de az nem is változtat semmin. Talán ennek az ideje majd akkor jön el, ha Petinek vagy nekem lesz valakim, akit vállalunk a nyilvánosság előtt. Részemről ez még el­képzelhetetlen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top