Sztárok

Friss: Petics Kristófot kizárták az X-Faktorból – videó

Kizárták az X-Faktorból a verekedésbe keveredett Petics Kristófot. Az RTL Klub nem vállalta a vele való közös munkát. A fiú értetlenül áll a döntés előtt.

Végre kiderült, hogy mi történt az RTL Klub székházában. Puskás Peti mentoráltja, Petics Kristóf balhéba keveredett,  ittasan lányokat inzultált majd verekedett egy szórakozóhelyen. Mindezt az RTL Klub nem tolerálta, megszületett a döntés: nem maradhat az X-Faktorban.

“Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Az X-Faktor versenyzői a felkészülés időszakában együtt laknak. Ő fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többiek pihenését…, amit nem engedhetünk meg. Ezért személyesen is figyelmeztettem Kristófot, hogy viselkedjen normálisan… A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Nem kívántuk kockáztatni, hogy erőszakosságának a versenyzők valamelyike essen áldoza­tául. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem” – mondta a Blikknek Schiwert-Takács László,az X-Faktor kreatív producere.

Petics Kristóf meglepődött a döntésen “Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly következményei lesznek a tettemnek” – mondta a fiatal fiú, akinek az egészben az volt a legnehezebb, amikor el kellett mondania a szüleinek és az ismerőseinek, hogy kizárták. A szülei szeretnék, ha szakemberhez fordulna a dühkezelési problémáival.

Kristófot kizárták az X-Faktorból

A nézők is kizárták volna az X-Faktorból a Petics Kristófot, legalábbis ez derült ki az NLCafé online szavazásából.

Azt egyelőre nem tudni, hogy érkezik-e új játékos Kristóf helyére. Azt azonban azért meg kell jegyezni, hogy nem ez volt az egyetlen balhé az X-Faktor történetében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top