Sztárok

Férfi tett ajánlatot Berki Krisztiánnak

Létezik a nőknek az a csoportja, akik Berki Krisztiánt vonzónak találják, és létezik a férfiaknak is az a csoportja, akik dettó – sőt, akad köztük olyan, aki nem rest ajánlatot tenni az üzletembernek.

A FEM3 csatornán futó Micsoda nők! című műsor vendége Berki Krisztián volt. Várkonyi Andrea ezúttal az azonos neműek közti vonzalom témájában kérdezősködött, és afelől érdeklődött a vendégeknél, hogy előfordult-e már, hogy egy lány (Berki esetében férfi) szexuális ajánlatot tett nekik. Az Édes élet kamerái előtt élő Berki közölte, hogy: IGEN.

“Folyamatosan kapok – mondja. – Vannak meleg barátaim, akik elmondják, hogy rólad azért árad, hogy melyik focipályán focizol. Ennek ellenére nem értem, hogy mégis vannak olyan férfiak, vagy fiúk, akik…” – Várkonyi itt sajnos megszakítja a gondolatmenetet, és állítja, hogy az említett férfiak mindezt azért teszik, mert egy próbát csak megér; a gyereksztárból felnőtt sztárrá cseperedő Szandi pedig megkérdezi, hogy mégis hol fordul elő, hogy Berki ajánlatot kap. “Közösségi oldalon – folytatja az üzletember – és bizonyos könnyűvérű hölgyeken keresztül.”

Berki műsorajánlója:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top