Sztárok

Felmentették a vádak alól Brad Pittet

Lezárták a nyomozást a gyermekbántalmazási ügyben, minek köszönhetően Brad Pitt egész jó esélyekkel lép a bíróság elé, amikor az Angeline Jolie-val közös hat gyereke láthatásáról döntenek.

Október végén még azt írták az amerikai lapok (és rájuk hivatkozva mi is), hogy Brad Pitt nemcsak a gyerekeit terrorizálta, hanem Angelina Jolie-t is. Smafu.

A TMZ és a USA Today is azt írja, biztos forrásból megtudták, hogy a Los Angeles-i családvédelmisek lezárták az 52 éves színész elleni nyomozást, mivel Pitt nem bántott senkit. A lap szerint a hivatal munkatársai az után döntöttek úgy, hogy az aktát itt az ideje becsukni, hogy beszéltek Pitt-tel, Jolie-val, a gyerekekkel, és azokkal is, akik a már többször említett incidensnél jelen voltak, mikor is a híresztelések szerint Pitt és Jolie 15 éves, adoptált fia, Maddox és a színész összeugrottak.

A családvédelmisek elmondták, hogy a nyomozás során mindenki készséggel együttműködött velük, és az ügyet végleg lezártnak tekintik, így ez már nem befolyásolja a bíróságot, hogy miként ítéljenek a gyermekelhelyezés és a láthatás ügyében. Mint ismert, Brad Pitt azt szeretné, ha közösen nevelnék három örökbefogadott és három vér szerinti gyermeküket, ami azt jelenti, hogy a kölkök ugyanannyi időt töltenének az apjuknál, mint az anyjuknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top