Sztárok

Mindenkiből hülyét csinált az X-faktor énekesnője, Kállai-Kis Zsófia – magából is

Fergeteges paródiavideót posztolt közösségi oldalán az X-Faktor előző szériájának énekesnője, Kállai-Kiss Zsófia. A fiatal lány egyszerre tart görbe tükröt főzőműsoroknak és saját magának.

Új oldaláról mutatkozik meg legújabb videójában Kállai-Kiss Zsófia. Az énekesnő ezúttal “főzőtudományát” mutatja meg követőinek. Egyszerre figurázza ki a gasztroműsorok szereplőinek hanghordozását, a vágásokat, illetve azt, hogy mindenről beszélnek a receptet kivéve, miközben valójában csak mirelit leveles tésztába csomagolt virslit készít.

A Konyhafőnök című műsor feszültséggel teli helyzeteit is megidézi, amikor időre teszi be a tepsit a sütőbe. Aki megnézi a videót, azt is megtudhatja, hogy az elkészült ételt végül az operatőr vagy a kutya kapta meg.

Persze azért valószínűleg Zsófi hosszútávon inkább marad az éneklésnél, bár ezek után humoristaként is el tudjuk őt képzelni a színpadon. Emlékeztek még valamelyik x-faktoros produkciójára? Nekünk ez volt a kedvencünk:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top