Sztárok

Schobert Norbiék egy múzeumtól bérelnek karácsonyfát

Szakemberek gondoskodnak arról, hogy Schobert Norbiéknál tökéletes karácsonyfa álljon, amit a család egy múzeumban választ ki, és vitet az otthonába minden évben.

Schobert Norbi és Rubint Réka nem bajlódnak az égőkkel, a díszekkel és a karácsonyfával, helyette inkább bérelnek egyet. Ez évente nagyjából százezer forint kiadás, de legalább megóvnak egy fenyőfát, és nem vásárolnak minden évben új díszeket, hogy változatos legyen a dekoráció.

“Úgy döntöttünk 5-6 évvel ezelőtt, hogy elég volt a fakivágásból és a műfenyőkből, keresünk valami más megoldást. Ez pedig a bérlés lett. Tulajdonképpen egy karácsonyi múzeumtól bérlünk egy feldíszített, földlabdás fenyőfát. Elmondjuk, mekkora legyen, a miénk általában háromméteres, és hogy milyen stílusú, színű díszítés kerüljön rá. Nálunk tényleg a Jézuska hozza a karácsonyfát, mert elvisszük a gyerekeket korcsolyázni, és mire hazaérünk, ott áll feldíszítve csodaszép pompában. Még a szállítással sem kell foglalkoznunk!” – árulta el a Borsnak Schobert Norbi.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top