Sztárok

Kulka János a kórházban is segítette Csákányi Esztert

Amikor Csákányi Eszter nemrég komoly műtéten esett át, kiderült hogy kik azok, akikre a színésznő igazán számíthat. Kulka János köztük volt.

Nehéz időszak áll a 63 éves Csákányi Eszter mögött. A nyáron térdprotézist kapott, ami után újra meg kellett tanulni használni a lábát. Azok alatt a hónapok alatt, amíg ágyhoz volt kötve, kiderült számára, hogy kik az igazi barátai, akikre tényleg számíthat. Kulka János szintén beteg volt, mégis gyakran bejárt hozzá.a kórházba.

“Meglátogatott a kórházban, és ez nagyon nagy történet volt” – utalt a színésznő kollégája agyvérzésére, ami után Kulka János hosszú rehabilitációra és gyógytornára kényszerült. “Ezen nagyon sokat nevettünk, hogy most mind a ketten itt vagyunk a kórházban. Ennek a jó barátságnak tényleg van egy olyan abszurd vonulata, hogy mi együtt kaptunk Érdemes Művész díjat, együtt kaptunk Kossuth-díjat és most Jánossal történt ez a baleset, ami után most nagyon jó úton van a gyógyuláshoz” – mondta el Csákányi Eszter Veiszer Alinda műsorában a Hír TV-n.

Kulka János a kórházban is segítette Csákányi Esztert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top