Sztárok

Nőnek lenni jó!

És a Mediwelnél most különösen jó, mert március 8-án egyetlen napig soha nem látott kedvezményekkel kényeztetjük a nőket!

Legyen szó lányokról, nőkről, feleségekről, édesanyákról vagy nagymamákról, a nőnapon szeretnénk megköszönni nekik, hogy minden körülmények között kitartanak, hogy bátrak, szenvedélyesek, segítőkészek, és azt is, hogy szelídek, gyengédek és titokzatosak, de legfőképp azt, hogy nagyon tudják a körülöttük élőket SZERETNI.

Nőnek lenni jó!

Ajándékozd meg magadat vagy kedvesedet a Mediwel kényeztető masszázs-, keringésjavító és alakformáló gépeivel, és csempéssz minél több örömteli percet és harmóniát a mindennapokba! Itt a tavasz, ideje, hogy minden nő ragyogjon!

Nőnek lenni jó!

Gyere el március 8-án www.mediwel.hu oldalra, mert most egyetlen napig minden Mediwel készüléket SOHA NEM LÁTOTT KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatsz meg! Készülj fel előre a nagy akcióra! Március 8-ig böngészd végig a Mediwel ajánlatait, válaszd ki az igényeidnek, vágyaidnak leginkább megfelelő alakformáló vagy egészségmegőrző gépet, tudj meg róla minél többet, hogy nőnapon már csak a megrendelés gombra kelljen kattintanod.

 

Az akció csak 2017. március 8-án érvényes.

www.mediwel.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top