nlc.hu
Sztárok
Cefetül jól néz ki Goldie Hawn és Kurt Russell

Cefetül jól néz ki Goldie Hawn és Kurt Russell

Kate Hudson emlékezett meg róluk egy jó régi fotóval. Goldie Hawn és Kurt Russell 34 évvel ezelőtt ezen a napon jöttek össze.

Kurt Russell 1983-ban vált el Season Hubley színésznőtől, gyermekük, Boston akkor volt 3 éves. A válás után a színész azonnal randevúzni kezdett Goldie Hawnnal, aki akkor már két gyereket nevelt, név szerint Oliver és Kate Hudsont. A testvérek az első pillanattól kezdve nagyon jó viszonyban vannak a nevelőapjukkal, és többször kijelentették, hogy igazából őt hívják apának, mert ő volt velük gyerekkoruktól. Oliver és Kate közül Kate az, aki inkább jelen van a közösségi médiában, és nemcsak a gyerekeiről, hanem a szüleiről is előszeretettel posztol, most például ezt a nyolcvanas évekbeli képet:

Kate Hudson ma éppen azért emlékezett meg a szüleiről, mert 34 évvel ezelőtt pont ezen a napon jöttek össze. Hollywood akkor ferde szemmel nézett rájuk, mivel az éppen 66 éves Russell hat évvel fiatalabb Hawnnál. Egy közös (vérszerinti) gyerekük van, ő Wyatt. 31 éves.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top