Sztárok

Demcsák Zsuzsa maradt az egyetlen nő a Mokkában

Egy hónappal ezelőtt ráncfelvarráson esett át a TV2 reggeli Mokkája, új műsorvezetők érkeztek és megújult a stúdió. Két újonc műsorvezető azonban már most kiesett a rotációból.

Február 27-től látható megújult köntösben a Mokka. A veteránnak számító Demcskák Zsuzsa-Pachmann Péter páros mellé ekkor érkezett Istenes László, Istenes Bence édesapja valamint Szabó Dóra és Serfőző Krisztina. A két utóbbi nőnek kevés műsorvezetői tapasztalata volt, és Szabó Dóra egyből a mélyvízbe csöppent, mikor a láthatóan zavart Hujber Ferencet kellett meginterjúvolnia két egymást követő nap.

A Bors azt írja, Szabó azóta sem volt képernyőn, két hete folyamatosan Demcsák Zsuzsa dolgozik férfi kollégái mellett. TV2-s források a lapnak azt mondták, Szabón “még csiszolni kell”, április közepéig biztosan nem kerül képernyőre, Serfőző Krisztina viszont végleg búcsúzik a műsortól. “Nagy kalandnak fogtam fel a Mokkát. Nyitott voltam, alázatos és kíváncsi. De ez a rövid idő is elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, nem érzem magam otthonosan, és ezt a műsorkészítők is így látták. Számos beszélgetés előzte meg a döntést, és végül barátságban váltunk el egymástól” – nyilatkozta. Az nem derül ki, a csatornánál más szerepben számítanak-e rá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top