Sztárok

Sebestyén Balázs a TV2-es munkáról: sok pénzt ajánlottak

Már húsz éve, hogy Sebestyén Balázs tévézni kezdett, hamar ismert lett, és műsorvezetőként máig az egyik legnépszerűbb tévés arc. Sokan mégsem ismerik az igazi énjét.

A Story magazinnak adott interjúból kiderül, hogy Sebestyén Balázs semmit sem csinálna másképpen az elmúlt 20 évből, amióta a mádiában dolgozik, legfeljebb az zavarja, hogy néhányan már csókolommal köszönnek neki. Sok kritikát kapott már, de azt az elvet vallja: “Túlságosan rövid az élet, hogy haragban legyünk bárkivel.”

Sebestyén Balázs az utóbbi időben a Rádió 1 Reggli műsora miatt is kapott hideget-meleget, mondván, már ő is átszerződött Andy Vajnához és már csak egy lépés, hogy a TV2-nél kössön ki. Most erről is mesélt. “Az RTL Klubot én csak tévés minőségemben érdeklem. Persze egyeztettem velük, hisz nagyon jó a viszonyunk. Nyilván attól is megijedtek, hogy akkor biztosan a tévécsatornájához is átcsábít majd Andy. Ez így is történt: egy komoly, nagyon nagy összegről szóló ajánlatot kaptam a TV2-től, de el sem gondolkodtam rajta. Lojális pali vagyok, másrészt sok szempontból nem tetszik, amit ott látok.”

Sebestyén Balázs CEU ügyben tett megjegyzése sem lehet akadálya annak, hogy Vajnával folytassák a rádiós munkájukat, bár már arról szóltak a pletykák, hogy a műsorvezető állása veszélybe került. 

A magazinban olvasható interjúban azonban a munka és a pénz mellett szó esik arról, ami Balázsnak a legfontosabb: a gyerekei, akikért sok mindenen hajlandó volt változtatni, és a feleségével való viszonya sem volt tabu. “Állandó meló, hogy életben tartsuk a házasságunkat.”

Sebestyén Balázs

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top