Sztárok

Muri Enikőnek új melója van

Marad az éneklésnél, sőt Muri Enikő egy húszéves, Magyarország-szerte ismert és elismert zenekar frontlánya lesz.

Április 3-án, tehát 8 nappal ezelőtt sokakat ledöbbentett a hír, miszerint Muri Enikőt kirúgták az Operettszínházból, mivel az énekesnő bevállalta a TV2 új celebrealityjét, az Ázsia Expresszt. Az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György így kommentálta a döntést: “…valóban megváltunk Muri Enikőtől. Nagyon sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, de nem engedhettük meg, hogy egyes művészek egyenlőbbek legyenek. Több művészünket is megkereste ez a tévés produkció, ők részben azonnal nemet mondtak, hiszen vannak kiírt előadásaik abban az időszakban, másik részük megkeresett minket. Minden esetben jeleztük, hogy nem tudunk lehetőséget adni arra, hogy egy-egy színészünk ne legyen jelen, ezt megtettük Enikő felé is. Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten.”

Muri viszont nem hagyja abba az éneklést, ugyanis ő lett a Sugarloaf zenekar énekese, ahol anno többek közt Dér Heni is megfordult. A hírről Muri a Facebookon tájékoztatta a rajongóit: 

A Sugarloafnak július közepéig tizenkét lekötött bulija van a weboldaluk szerint. Muri Enikő például ezt is énekelheti majd:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top