Sztárok

Intim titkot árult el apjáról Edvin Marton fia

Edvin Marton nem az a típus, aki nagyon sokat beszélne a magánéletéről, de nem baj, mert helyette beszél a nagyobbik fia, Maxim.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! vendége volt Edvin Marton. Ördög Nóra műsorvezető arról kérdezte a hegedűművészt, hogy miben szokott aludni, a válaszok közt még az is szerepelt, hogy Marton összebújik a legdrágább hegedűjével, meg hogy fókahangot ad ki, ami ilyen:

Marton nem fókázik, nem bújik fához, pusztán ledobja az alsógatyát, és egy szál pólóban fekszik le. Noha nem egyszer előfordult, hogy a Vigyázat, gyerekkel vagyok adásaiban a szülők füllentettek, és a gyerek leplezte le őket, de most Marton számlájára kell írni, hogy nem beszélt mellé, hanem bevallotta, hogy félmeztelen, amikor magára húzza a paplant. Ördög Nóráról eközben kiderült, hogy ő nem tudna alsó nélkül aludni. A Marton család még a Mokkában is hozzátett egy sort az intim titokhoz: 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top