Sztárok

Vádemelést javasoltak Lajsz András ellen

Lajsz András szerint a parkolóőrügy miatt már négy szívműtéte volt. Most a rendőrség vádemelési javaslatot tett ellene az ügyben.

Lajsz András a rendőrök szerint bűnös, mert közterület-felügyelőkre támadt, Vádemelést javasoltak az ügyében. A koktélkirály máshogy emlékszik a történtekre. “A helyzet miatt már négy szívműtétem volt, most állok az ötödik előtt. Egyetlen dolognak örülök csak, hogy nem éjszaka, az autópályán vezetve kaptam szívinfarktust. Egy ember nem tud megtámadni két ellenőrt. Ha így történik, biztosan lefújnak vagy rendőrt hívnak, intézkedést kérnek. Érdekes azonban, hogy csak akkor jelentet­tek fel, amikor megjelent az újságcikk. Furcsa az is, hogy épp erről nincs a közterület-felügyeletnek videofelvétele. Pont abban az órában nem készült… Én már a teherautóban feküdtem szívinfarktussal, amikor ők tovább fényképeztek és büntettek. Egyiknek sem jutott az eszébe, hogy mentőt hívjon vagy segítsen” – mondta a Borsnak Lajsz András, aki hangsúlyozta, hisz az igazságszolgáltatásban és az ügyvédjében is.

Lajsz András ügyvédje, dr. Margitics Péter szerint az ügyészség megszünteti a nyo­mozást. “Ha nem ezt teszik, akkor bírói szakban harcolunk majd András rehabilitációjáért. Való igaz, a rendőrség vádemelési javaslattal továbbította az iratokat az V. és XIII. kerületi ügyészségnek. Most van lehetőségük dönteni a három esetről: vádemelés, netán a nyomozás megszüntetése vagy a további nyomozati tevékenység megszüntetése” – mondta az ügyvéd.

Vádemelést javasoltak Lajsz András ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top